En nom de l'empresa VOL9, S.L. amb seu fiscal a la Carretera C-16 KM.59, 08650 Sallent (Barcelona), i en virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal establerta en el Reglamento General de Protección de Datos (UE 1679/2016), l'informem que tractarem la informació que vosté ens faciliti amb la finalitat de contestar la seva sol·licitud d'informació. 

 

Mentre duri el tractament de les dades, VOL9 S.L. no cedirà les dades a tercers, excepte que sigui d’obligació legal. L'informem que vosté té dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supresió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides. 

 

La base legal pel tractament de les seves dades és el consentiment atorgat al clicar la casella d'acceptació d'aquest formulari.

 

Així mateix i en base al seu consentiment atorgat de forma afirmativa i expressa, ens permet enviar-li informació sobre novetats i comunicats a través del correu electrònic. En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat. Aquesta petició caldrà que es faci presencialment a la seu fiscal de VOL9 S.L..

 

Política de privacitat