El camp de vol Pla de Bages, comença el seu camí i l’aventura de volar amb ultralleuger el maig del 1986 en un petit camp al municipi de Sallent. La ubicació del camp el fa actualment, un lloc privilegiat en quan a comunicació des de qualsevol indret de Catalunya.


No obstant, l’empresa VOL9 neix l’any 1988 fruit de la passió per l’aviació de Miquel Vila, amb l’objectiu de promocionar l’activitat de vol i oferir als seus practicants, un espai amb tots els serveis per assegurar el seu bon funcionament amb seguretat i sempre respectant el seu entorn.


Al llarg dels temps, Pla de Bages, gestionat per VOL9 s’ha anat convertint en un referent millorant dia a dia les instal·lacions, els serveis i les activitats de vol. En la seva part comercial, l’empresa ha estat representant d’acreditades marques tant d’aeronaus com de subministraments aeronàutics.


Avui i mirant cap al futur, confiem la nostra il·lusió a les noves generacions engegant un nou projecte que convertirà el camp de vol Pla de Bages, en un aeròdrom de referència. Aquest projecte, suposarà un creixement en infraestructures i una millora en les instal·lacions i serveis, que posem a disposició de particulars, empreses dels sector de l’aviació i a escoles de vol que tinguin interès en desenvolupar la seva activitat al nostre centre.
Sobre nosaltres

Seguim amb la gran il·lusió i ambició que ens ha inculcat el nostre pare, per seguir creixent i poder així, millorar l'experiència que oferim als nostres clients i usuaris.

Qui som?

MIQUEL VILA

ENRIC VILA

27 anys

Enginyer electrònic

Màster en Direcció i Administració d'empreses

22 anys

Enginyer en Sistemes Aeroespacials menció d'Aeroports

Màster en Enginyeria Aeronàutica